Hyra stuga på Öland

Semestern närmar sig och du letar efter stuga att hyra på Öland?

januari 6, 2021

Uthyrning av stugor på Öland

Källa Glassgård har vi stugor  för uthyrning. Våra stugor har dusch, toalett och är mellan 24 och 45 m2.

Det finns mycket att upptäcka på Öland och boendet hittar du på Källa Glassgård. Här finns stugor i alla prisklasser på Ölands alla fina campingplatser. När du hyr stuga på en campingplats får du också tillgång till alla faciliteter. Här kan du bo med pooltillgång, frukostservering, massor av aktiviteter eller bara rå dig själv.

När vår stugor på Källa Glassgård är upptagna så förmedlar vi andra boenden, klicka här för utbud!

Stuguthyrning på Öland

Öland är som balsam för själen. Här har du havet alltid nära och en fantastisk natur som du bara hittar här. Öland milslånga stränder och klarblå vatten. Nästan som utomlands, fast bättre.

När semestern närmar sig är det dags att börja leta boende på Öland. Man bör fråga sig om man vill bo på Camping eller hyra en privat stuga, avskilt.

Fördelarna med ett boende på Camping är närheten till alla faciliteter, bad, utflykter, gocart, äventyrsbad och mycket mer. Fördelarna med ett avskilt boende är att du just får uppleva lugnet på Öland. Vakna till den lätta vinden och bruset från havet, kanske några fåglar och en cykel som far fram. Långt bort är bruset från storstaden och stressen. Här är andas vi harmoni.

Boende i Källa

Söker du övernattning i eller omkring Källa? Då rekommenderar vi varmt Källa Hamn. Här får du möjligheten att bo med vattnet precis utanför dörren. Pitoreska små stugor med kök, toalett och flera rum. Perfekt för hela familjen.